Företagsutbildningar för dig som arbetar med personal & HR

Succén fortsätter – fler företagsutbildningar är på gång!

Koncept HR har sedan start bedrivit företagsutbildningar inom allt ifrån arbetsrätt och arbetsmiljö till personal- och lönehantering. Vi ser att behovet till vidareutveckling inom dessa områden är mycket stort, och det är med nöje som vi sprider vår kunskap. Tyvärr upptäcker många företag genom den kostsamma vägen att det är en dyr och tråkig process att göra snedsteg i arbetsrätt och arbetsmiljö; därför är det viktigt att ligga ett steg före det oväntade.

Genom att vidareutbilda dig själv eller din personal skapar du goda förutsättningar för ert företag att arbeta proaktivt och ta er till nya nivåer utan onödiga missar. Kontakta oss idag för att boka er företagsutbildning eller diskutera era behov.

Våra företagsutbildningar:

Arbetsmarknaden som spelplan

Att som chef ha frågor när det kommer till arbetsrätt är inte ovanligt. Därför är det är viktigt att du vet var du ska vända dig för att få svar. I denna utbildning i grundläggande arbetsrätt går vi på tre halvdagar igenom ansvar, lagar och regelverk.

Läs mer utbildningen inom arbetsrätt

Bättre Arbetsmiljö (BAM)

Ta chansen att få en grund- eller vidareutveckling i er kompetens i det systematiska arbetsmiljöarbetet. BAM är en grundläggande företagsutbildning för chefer, arbetsledare, skyddsombud och samtliga som på något vis arbetar med arbetsmiljöfrågor.

Läs mer om utbildningen bättre arbetsmiljö

Nya lagen om anställningsskydd (LAS)

Det skrivs historia på svensk arbetsmarknad när Lagen om Anställningsskydd förnyas. Gå en företagsutbildning i nya LAS för att veta vilka förändringar detta innebär för er arbetsplats, era anställningar och personal.

Läs mer om utbildningen nya LAS

Personal- & Lönehantering

Detta är en yrkesinriktad utbildning för dig som vill ha kunskap om ett företags personal- och lönehantering. Vi går igenom regler vad gäller bruttolön, skatteavdrag, traktamenten och olika sorters frånvaro och gör enklare beräkningar.

Läs mer om utbildningen personal- & lönehantering

Vi håller även workshops och utbildningar för företag inom följande områden:

  • Rekrytering
  • Förhandlingsteknik
  • Konflikthantering
  • Visselblåsning

Vilka riktar sig våra företagsutbildningar och kurser till?

Våra utbildningar vänder sig till dig som är VD, koordinator eller annan företagsledare med personal- eller processansvar (eller eventuellt lönearbete). I vår kurskalender hittar ni datum för respektive utbildning. Vi har möjlighet att skräddarsy samtliga utbildningar så att de ska passa just er verksamhet. Kontakta Thomas så kan vi prata vidare om just era behov.

Vi erbjuder både digitala utbildningar via teams och fysiska kurser på våra kontor i Borås och Göteborg. De digitala utbildningarna levereras över hela landet, och genom våra konsulter kan fysiska och företagsanpassade utbildningar hållas i Norrbotten, Stockholmsregionen/Mälardalen, Småland/Östergötland, Västra Götaland och Halland samt Skåne län.

Koncept HR är ackrediterade att bedriva utbildningar av AFA försäkringar. Detta är en del av en satsning som arbetsmarknadens parter gör under åren 2021-2023 och innebär att ni som företag kan få upp till 70% i stöd för era utbildningskostnader. Läs mer som vilka utbildningar som omfattas av AFA här.

Koncept HR är en senior HR-byrå som kvalitetssäkrar svensk arbetsmarknad. Hör av er till oss på 033-435 80 60 eller kom förbi vårt kontor i Göteborg eller Borås så berättar vi hur våra experter kan hjälpa er.