Vi hjälper dig med Lön, Personal och Utbildning.

 

Lön

Löneadministration kan vara både krångligt och kostsamt, därför erbjuder vi en pålitlig och fungerande löneservice till ett fast och lågt pris. Hos Koncept HR har vi lång och bred erfarenhet av löneadministration och olika lönesystem.

Vi hjälper dig även att utbilda din egen löneadministratör.

Bokföring

Pålitlig redovisning där vi erbjuder bland annat löpande bokföring, fakturering, leverantörs och kundreskontrahantering. Vi erbjuder hjälp med allt från enstaka tjänster till att ta hand om företagets ekonomifunktion.

Personal

Hos det lilla företaget tenderar personalfrågor att hamna på godtyckligt bord. VD:n eller kanske ekonomichefen tar sig an sådant de egentligen inte har tid eller kompetens för. Misstag i lag- och avtalshantering kan få stora konsekvenser och kosta mycket tid och pengar.

Koncept HR erbjuder Dig att få tillgång till en personalchef under den period som behovet finns. Arbetet blir ordentligt gjort, och Du sparar både tid och pengar.

Utbildning

Med ökad kunskap följer större möjligheter. Koncept HR har ett brett spann av effektiva utbildningar som hjälper Dina anställda att prestera ännu bättre.

Kurserna är särskilt anpassade för alla typer av bolag med en personlig prägel på undervisningen.  Exempel på utbildningar inom arbetsmiljö, arbetsrätt och förhandlingsteknik.  Fråga oss om offert.