Hyr en personalchef

Du kan via Koncept HR AB hyra en personalchef för den tid i månaden som behovet finns och därmed få tillgång till en personalchef när behov uppstår. Ring oss på 033-435 80 60.

Arbetet blir ordentligt gjort, och Du sparar både tid och pengar. Vi utgår från ert behov av antal timmar i månaden och tiden regleras av komptid. Priset blir fast och lägre än med en egen personalchef.

Som tidigare personalchefer i större organisationer som Axfood, och även i mindre bolag, har vi expertisen och förståelsen som krävs för att du ska få ett komplett stöd som personalchef för er verksamhet.

Våra förhandlare har framgångsrika förhandlingar med facket och anställda i bakluckan. Självklart kan du få exempel på tidigare Case vi löst genom förhandlingar där bägge parter går ut som vinnare och sparar pengar.

Vi har uppdragsgivare spridda över landet, så det spelar ingen roll om du behöver en personalchef i Borås, Göteborg, Stockholm eller Malmö.

“Jag är oerhört nöjd kund hos Koncept HR. De hjälper mig med Personalchefsfrågor. Som egenföretagare med anställda tänker man inte alltid på att man har personalansvar med många lagar och regler att förhålla sig till. I och med att Koncept HR hjälper mig att vara uppdaterad av hur man bedriver professionellt personalchefsarbete sparar jag tid. Detta leder till en oerhörd TRYGGHET både för DIG SJÄLV, DITT FÖRETAG och DINA MEDARBETARE. Alla är vinnare!”

Johannes Steinsson
– VD, Lyson AB (Humanhabit.se)