Pålitlig lönehantering, löneadministration & löneoutsourcing för företag

Att ha koll på lön är att ha stenkoll på lagar, kollektivavtal, semesterersättning, reseräkning och bonusar. Våra auktoriserade lönespecialister & löneadministratörer är ständigt uppdaterade på allt som händer i branschen och kan med trygg hand betala ut era löner, månad efter månad.

Våra lönekonsulter hjälper ert företag med lönekörningar, rådgivning och lönekartläggning. Medan ni fokuserar på det ni gör bäst så ser vi till att medarbetarna får sin lön korrekt utbetalad i tid, varje månad, året om.  

Kontakta oss för outsourcing av er lönehantering!

Professionell outsourcing av er lönehantering

Våra lönekonsulter skräddarsyr en outsourcing-lösning som passar just ert företag. Ni väljer själva om ni vill outsourca hela löneadministrationen eller hyra in en lönekonsult på ett tidsbegränsat uppdrag. Vi är en av få heltäckande HR-byråer i Sverige och vi har över 30 års erfarenhet av rådgivning inom allt från lön till arbetsrätt och att agera HR-konsult. Vi finns för er om personalen inte mår riktigt bra, om ni behöver förändra organisationen i en viss riktning eller komma igång med systematiska arbetsmiljöarbetet.  

Fördelar med outsourcing av lönehantering

  • Bred kompetens inom olika lönesystem  
  • 30 års erfarenhet av att vara operativt ansvariga för löneadministration 
  • Gedigen erfarenhet inom samtliga avtalsområden  
  • När ni är semesterlediga, är vi löneutbetalare!  
  • Slipp oroa er för hur lönerna ska hanteras vid sjukdom, semester eller föräldraledighet 
  • Trygghet för både arbetsgivare och medarbetare 

Lönehantering & löneadministratörer över hela Sverige

Koncept HR kvalitetssäkrar svensk arbetsmarknad och med Glädje, Mening och Nytta löser vi våra kunders problem och utmaningar inom HR, lönehantering och arbetsmiljö. Vi hjälper små och stora företag med lönehantering över hela Sverige. Våra största marknader finns i Stockholm, Göteborg, Borås och Örebro.

Certifierade & auktoriserade löneadministratörer

För att alltid kunna möta våra kunders behov arbetar vi i både Hogia och Agda (VISMA-system), och vi ser alltid positivt på att börja arbeta i fler program. Vi är en Srf-auktoriserad byrå vilket innebär att flera av våra lönespecialister är auktoriserade av Srf konsulterna. Detta fungerar som en kvalitétsstämpel och visar att Koncept HR är en av de bästa byråerna i Sverige inom lönehantering. Det är inte bara en merit för oss som byrå utan det ger också våra lönekonsulter möjligheten att löpande gå på vidareutbildningar för att hålla sig uppdaterade på förändringar inom branschen.

Våra lönekonsulter håller sig ständigt uppdaterade

Det är av stor vikt för oss att våra lönespecialister ska ha möjlighet att vidareutbilda sig inom den inriktning de finner värdefull; således har vi flera olika kompetenser och färdigheter och kan hitta en perfekt lönekonsult för ert företag.

Vi kan till ett konkurrenskraftigt pris erbjuda dig en pålitlig och sömlös löneoutsourcing i hela Sverige. Vi skräddarsyr en lösning för just er verksamhet. Genom att lägga ut löneadministrationen brukar ge lägra kostnader då du slipper utbilda din löneadministratör, underhålla lönesystem eller hitta ersättare vid sjukdom, semester eller annan eventuell frånvaro. Du om kund erbjuds löpande kompetensutveckling inom valda HR-områden genom våra egna företagsutbildningar.

Vi kan arbetsmarknadens spelregler såväl som krav och kvalitet inom lönehantering. Vi är även ackrediterade av arbetsmarknadens parter AFA försäkring att bedriva kvalificerad arbetsmiljöutbildning. Som heltäckande HR-byrå omfattas vi av kollektivavtal mellan Unionen och Almega Tjänsteföretagen, och med det uppfyller vi också Almegas krav på kvalitetssäkring inom branschen. 

Visste du att vi erbjuder utbildning i löneadministration?


Koncept HR erbjuder även utbildning i personal- och lönehantering. Utbildningen är på 3 dagar och är en grundkurs för den som har eller kommer att få ansvaret för lönerutinerna på ett företag. Under utbildningen dyker vi bl.a. ner i grunderna i lönehantering, traktamenten och förmåner, olika typer av ledigheter så som sjuk-, semester och föräldraledigt. Efter avslutad utbildning ska du kunna arbeta självständigt med lönerutinerna på ett företag och tryggt veta hur och var du hittar information.  

Om du funderar på att ta steget till löneoutsourcing för hela eller delar av er löneadministration och är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig; hör av dig till oss!